Vanuit de bijstand naar succesvol ondernemer 2
Webinar voor stagebedrijven

Gratis webinar

Je ontvangt direct na aanmelding de replay.

Webinar voor stagebedrijven

Wil jij ook een student begeleiden?

De Trimacademie is de stagebedrijven enorm dankbaar voor de tijd en energie die ze steken in het opleiden van onze studenten. Wil jij een student van De Trimacademie begeleiden die bij ons een opleiding volgt of heb jij al een of meerdere studenten van ons en wil je hier meer informatie over of heb je nog vragen? Schrijf je dan in voor deze online sessie speciaal voor Stagebedrijven.

Als je je inschrijft, ontvang je direct de replay in je inbox.

Webinar voor stagebedrijven

Ik ga je vanuit mijn eigen ervaring helpen!

Jessica whatsapp

Mijn naam is Jessica. Ruim 15 jaar geleden was ik een alleenstaande moeder. Ik zat in de Bijstand, had schulden en geen uitzicht op wat dan ook. Dankzij een kans van de Gemeente Hardenberg mocht ik de opleiding Hondentrimmen volgen en startte ik twee jaar later mijn eigen trimsalon. Ik was allesbehalve een natuurtalent en heb veel fouten gemaakt als trimmer en ondernemer.

Fast foward naar vandaag. Ik ben de eigenaar van trimsalon Doggy Style in Hardenberg. In 2018 deed ik mee aan het RTL 4 tv-programma 'Mijn Zaak is de Beste'. Ik heb bijna 1400 klanten en 5 collega's in dienst. Daarnaast ben ik eigenaar van De Trimacademie.

Het is mijn missie om mede-trimmers te helpen met mijn achtergrond en ervaring, zodat zij van hun trimsalon en leven een succes kunnen maken. En naast de opleidingen Honden- en Kattentrimmen doe ik dit door middel van blogs, vlogs, podcasts, webinars, masterclasses en vertel daarin meer over het vak, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, etc.