Vanuit de bijstand naar succesvol ondernemer 2
Vanuit de bijstand naar succesvol ondernemer

Gratis webinar

Datum: 16 februari 2023
Tijd: 19:30 uur

Webinar 'Vanuit de bijstand naar succesvol ondernemer.'

Wil jij ook succesvol als hondentrimmer aan de slag?

Je wilt graag aan de slag en werken vanuit voldoening, passie en energie. Graag wil je dit doen door je eigen onderneming op te bouwen. Bovendien heb je een enorme passie voor werken met dieren. Bekommer jij je om hun gezondheid en welzijn.

Hoe zou het dan voor je zijn wanneer je dit kunt door te gaan werken als hondentrimmer?

 

In dit webinar vertel ik jou alles over:

Waarom ook jij het in je hebt om zelfstandig ondernemer te worden.

Welke stappen jij kunt zetten om jouw eigen onderneming op te zetten.

Wat maakt dat werken als hondentrimmer hier de uitgesproken kans voor is.

Na dit webinar weet jij of de stap gaat zetten als zelfstandig hondentrimmer!

Webinar 'Vanuit de bijstand naar succesvol ondernemer.'

Ik ga je vanuit mijn eigen ervaring helpen!

Jessica whatsapp

Mijn naam is Jessica. Ruim 15 jaar geleden was ik een alleenstaande moeder. Ik zat in de Bijstand, had schulden en geen uitzicht op wat dan ook. Dankzij een kans van de Gemeente Hardenberg mocht ik de opleiding Hondentrimmen volgen en startte ik twee jaar later mijn eigen trimsalon. Ik was allesbehalve een natuurtalent en heb veel fouten gemaakt als trimmer en ondernemer.

Fast foward naar vandaag. Ik ben de eigenaar van trimsalon Doggy Style in Hardenberg. In 2018 deed ik mee aan het RTL 4 tv-programma 'Mijn Zaak is de Beste'. Ik heb bijna 1400 klanten en 5 collega's in dienst. Daarnaast ben ik eigenaar van De Trimacademie.

Het is mijn missie om mede-trimmers te helpen met mijn achtergrond en ervaring, zodat zij van hun trimsalon en leven een succes kunnen maken. En naast de opleidingen Honden- en Kattentrimmen doe ik dit door middel van blogs, vlogs, podcasts, webinars, masterclasses en vertel daarin meer over het vak, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, etc.