De Trimacademie Afterschool

Het hebben van een succesvolle en winstgevende trimsalon is eenvoudig. Echt waar!

Met mijn begeleiding weet je zeker dat je als nooit tevoren je missie ontdekt, je passie en motivatie nieuw leven inblaast om winst te maken en je werk en leven eenvoudiger te maken.

Voel jij je opgebrand?

Je hebt jarenlang alle klanten geaccepteerd, maar merkt dat je nu sommige klanten liever niet meer in de salon zou zien.

Je hebt geen idee welke klant voor jou nou ideaal is. Van welke klanten krijg je energie?

Je merkt dat je veel te veel zelf aan het werk bent in je bedrijf.

Je blijft al jarenlang hangen op dezelfde jaaromzet.

De prijzen verhogen in de salon? Dan rennen klanten gewoon net zo eenvoudig naar de concurrent. Je hebt geen idee hoe je dat zou moeten aanpakken.

Je hebt het gevoel dat je tegen een burn-out aan zit.

Je hebt de kneepjes van het vak geleerd, alleen ondernemen is een vak apart en daar zou je meer over willen leren,.

Zelfstandig ondernemer zijn is hard werken. Zeker als het ook nog eens een fysiek beroep is zoals wij als trimmer uitvoeren. Je werk, klanten en de mogelijkheid om met dieren te werken zijn hartstikke leuk, zolang het maar voldoening geeft. Is dat niet het geval? Dan brand je op.

Is dat bij jou het geval en herken je het onderstaande?

En ja, je merkt vooral dat het harde werken zich niet uitbetaald in meer omzet en vrijheid.

Eén plek waar je ervoor zorgt dat je kennis altijd up-to-date blijft!

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je al deze problemen met een simpele klik op de knop kunt aanpakken?

Je weet namelijk echt wel dat je

Meer voldoening uit je bedrijf kunt halen.

Met klanten kunt werken waar je energie van krijgt.

Processen kunt automatiseren waardoor je nog meer tijd hebt om aan je bedrijf te werken.

Meer klanten kunt aantrekken en deze een geweldige welkomstervaring kunt geven waardoor ze nooit meer bij je salon weg willen.

Meer omzet kunt realiseren.

De tijd om alleen maar in je bedrijf te werken, met de tondeuse en kam in de hand is voorbij. Het is tijd om jou en je bedrijf te ontwikkelen, nieuwe klanten aan te trekken én huidige klanten te behouden. Het is tijd om voor je bedrijf een plan te ontwikkelen voor op de lange termijn en op de korte termijn naar de prijzen in je salon te kijken.

Het is tijd om weer te genieten van jouw bedrijf en de vrijheid die dit bedrijf jou geeft!

Dit is mogelijk met De Trimacademie Afterschool
Trimacademie Afterschool

Met de Trimacademie Afterschool heb je toegang tot een flinke database met workshops en masterclasses die je helpen om aan jezelf en je bedrijf te werken.

Meld jij je nu aan? Dan krijg je niet alleen toegang tot alle content die al beschikbaar is. Zolang je lid blijft, ontvang je automatisch alle content die aan De Trimacademie Afterschool wordt toegevoegd.

 

Ik zat ooit ook in jouw positie...

Mijn naam is Jessica. Ruim 15 jaar geleden was ik een alleenstaande moeder. Ik zat in de Bijstand, had schulden en geen uitzicht op wat dan ook. Dankzij een kans van de Gemeente Hardenberg mocht ik de opleiding Hondentrimmen volgen en startte ik twee jaar later mijn eigen trimsalon. Ik was allesbehalve een natuurtalent en heb veel fouten gemaakt als trimmer en ondernemer.

Fast foward naar vandaag. Ik ben de eigenaar van trimsalon Doggy Style in Hardenberg. In 2018 deed ik mee aan het RTL 4 tv-programma 'Mijn Zaak is de Beste'. Ik heb bijna 1400 klanten en 5 collega's in dienst. Daarnaast ben ik eigenaar van De Trimacademie.

 

vakopleiding hondentrimmen - trimacademie.nl

Het is mijn missie om mede-trimmers te helpen met mijn achtergrond en ervaring, zodat zij van hun trimsalon en leven een succes kunnen maken. En naast de opleidingen Honden- en Kattentrimmen doe ik dit door middel van blogs, vlogs, podcasts, webinars, masterclasses en vertel daarin meer over het vak, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, etc.

De Trimacademie Afterschool is de laatste aanwinst in dit rijtje. De plek waar jij ervoor zorgt dat je kennis up-to-date blijft en je aan jezelf en je bedrijf gaat werken. Meld jij je aan?

Ja, ik meld me aan!

Maandabonnement

€ 43,74 per maand
  • Elke maand opzegbaar
  • Toegang tot alle huidige workshops en masterclasses
  • Automatisch toegang tot nieuwe content

Jaarabonnement

€ 437,40 per jaar
  • Elk jaar opzegbaar
  • Toegang tot alle huidige workshops en masterclasses
  • Automatisch toegang tot nieuwe content
Beschikbare workshops

Bekijk hieronder de workshops die beschikbaar zijn in de Trimacademie Afterschool. Je kunt deze workshops ook los aanschaffen voor € 29,95 per stuk. Klik op de workshop naar keuze om je voor de betreffende workshop aan te melden.

Let op, je betaalt voor een membership op de Trimacademie Afterschool € 43,74 per maand of € 437,40 per jaar en krijgt daarmee toegang tot alle workshops.

Binnenkort beschikbaar in De Trimacademie Afterschool

De Trimacademie Afterschool wordt regelmatig aangevuld met nieuwe workshops en masterclass. Zie hieronder een aantal van de workshops en masterclasses die binnenkort worden toegevoegd.

Bekijk hier de volledige agenda.