Ons team

ONZE DOCENTEN

vakopleiding hondentrimmen - trimacademie.nl

EIGENAAR / DOCENT

Jessica Frijling

Jessica Frijling heeft in 2011 de De Trimacademie opgericht: een trimopleiding om aspirant-trimmers en reeds gediplomeerde trimmers te helpen om van hun trimsalon een succes te maken.

Sandra Hooyer

DOCENT

Sandra Hooyer

Sandra Hooyer is sinds 1999 de eigenaresse van Hondentrimsalon “Daisy”. Naast een leuke man en vijf kinderen, waarvan er nog twee thuis wonen, heeft ze  vijf Standaard Poedels en twee Engelse Cocker Spaniëls.

Af en toe fokt ze met een van beide rassen een nest en omdat ze haar salon op eigen terrein heeft, is dat goed te combineren.

Nicole en Morrie

DOCENT

Nicole Arts

Na jarenlang in de automotive werkzaam te zijn geweest besloot Nicole Arts in 2018 het roer drastisch om te gooien omdat ze niet meer gelukkig werd van haar werk.

Ze startte met de trimopleiding aan de Trimacademie en vond een stageplek bij haar docente Jolyn Harps eigenaresse van Trimsalon Woeffers.

Kim Kuppens 01

DOCENT

Kim Kuppens

Kim Kuppens studeerde beeldende en grafische vormgeving, stopte vroegtijdig met een opleiding als leerkracht plastische en technologische opvoeding en startte een gezin. Na enkele jaren te zijn thuis gebleven voor haar kinderen was het tijd om een eigen weg te zoeken. Honden hebben altijd een speciale plek gehad in haar hart maar nooit eerder kwam het idee om beroepsmatig met honden bezig te zijn tot ze in 2007 startte met de opleiding hondentrimmen.

Kelly 01

DOCENT

Kelly Koning

In 2009 is Kelly begonnen met het showen van honden op nationaal en internationaal gebied van meerdere rassen. Toen in 2011 bij toeval het eerste Leeuwhondje bij haar kwam wonen, werd zij helemaal verliefd op het ras. Inmiddels fokt ze kleinschalig met de Leeuwhondjes en loopt er altijd een tweede ras voor de leuk bij.

MEET & GREET

Twijfel je nog of het vak Hondentrimmen ook wat voor jou is? Boek hieronder een ‘Meet & Greet’ en loop een dagje mee met onze docenten!

ONZE EXAMENCOMMISSIE

Karen Wolder | trimacademie.nl

EXAMENCOMMISSIE

Karen Wolder

Karen Wolder is sinds 1998 eigenaar van Hondentrimsalon Nudos in Ossenisse waar ze samen met haar partner en twee zoons woont. Daarnaast is ze fokker van Amerikaanse Cocker Spaniëls onder de naam Amiwoods en bezit ze op dit moment zes Amerikaantjes die regelmatig geshowd worden.

Rachelle Ebert

EXAMENCOMMISSIE

Rachelle Ebert

Sinds 2013 is Rachelle werkzaam in deze branche. Niet zonder slag of stoot heeft ze behaald waar ze vandaag staat. Met twee diploma’s hondentrimmer op zak en vele workshops, cursussen en bijscholing kan ze met trots zeggen dat ze een succesvolle onderneming draait met een groot gevarieerd klantenbestand.

Karina Gubbi

EXAMENCOMMISSIE

Karina Gubbi

Karina Gubbi begon haar carrière als juriste. Na jaren op kantoor te hebben gezeten, verlangde zij naar iets wat meer voldoening en werkplezier kon geven. Op de hondenshows die zij met haar Berner Sennenhonden liep, raakte zij onder de indruk van het kunstige trimwerk en ook de creativiteit die je in het trimmen kwijt kan. Het roer ging om!

Waarom kies je voor De Trimacademie?

Vul je gegevens in en ga meteen aan de slag!

De Trimacademie respecteert jouw privacy conform de General Data Protection Regulation. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
E-book Waarom kies je voor De Trimacademie?