Dianne Eshuis

Gebruikerswaardering:  / 5

ZwakZeer goed 

Dianne EshuisWil je de opleiding Hondentrimmen van De Trimacademie volgen?

 

Ik kan het je van harte aanbevelen. Zelf heb ik deze opleiding ook gedaan. Ik had het geluk dat ik bij Jessica in de trimsalon mocht stagelopen.

 

Nou, dames (en heren)...
Een betere leermeester(es) is er niet. Met haar gevoel voor humor en haar enorme kennis van honden (gedrag,vacht, etc.) weet ze precies de goede snaar te raken en je te motiveren en te stimuleren om ook dit vak te gaan beoefenen.

 

Als er vragen of problemen zijn staat ze altijd voor je klaar....
Voor mij was dit een mooie periode waarin ik ontzettend veel geleerd heb. Je bent dus nooit te oud om te leren haha.

 

Ook de theorielessen van de opleiding zijn erg belangrijk. Niet altijd even leuk maar wel erg belangrijk.

 

Al met al kijk ik terug op een mooie, gezellige maar ook leerzame periode. Nu vlieg ik uit en ga het alleen doen. Met pijn in het hart neem ik afscheid.

 

Jessica Drenthen bedankt !

 

Dianne Eshuis, 45
Hondentrimsalon Vriezenveen.

Ina IJtsma

Gebruikerswaardering:  / 5

ZwakZeer goed 

Jessica heeft mij geleerd welke materialen te gebruiken en wanneer bij katten. Ik durf wel te zeggen dat ik de lastigste langharige kat had tijdens het examen, maar ik ben er volledig van overtuigd dat Jessica mij dit niet had toevertrouwd als ze niet had gedacht dat ik er klaar voor zou zijn.

 

Elke keer als ik nu een wat moeilijkere kat heb, denk ik met een glimlach terug aan die dag. Zij zag in mij, wat ik zelf op dat moment nog niet wist: ik kan dat best. Ervaring met het hanteren van lastige katten had ik al wel vanuit mijn werk in het asiel, maar langdurig vasthouden en behandelen is andere koek.

 

Ina IJtsmaMomenteel ben ik alweer bijna een jaar bezig met professioneel trimmen voor katten en konijnen en heb ik Jessica haar technieken verweven met mijn eigen manier van werken. Wel heb ik nog heel veel te leren en als ik ergens even niet uitkom is daar Jessica die me met advies bijstaat en ook krijg ik nog steeds tips. Zo ben ik nu op haar aanraden een boek aan het lezen, wat me vanaf de eerste bladzijde heeft geboeid.

 

Jessica stopt niet met begeleiden aan het einde van de opleiding, maar blijft voor je klaarstaan en dat is voor een beginnend trimster als ik een heel veilig idee. Hieruit put ik ook zelfvertrouwen.

 

Ik hoop dat je nog heel veel mensen hetzelfde mee mag geven als wat je mij meegegeven hebt. Dank je wel voor het verleden, het heden en de toekomst!

 

Ina IJtsma
Kattentrimster
Dierenopvangcentrum Amsterdam