Overweeg jij om hondentrimmer te worden 2
Overweeg jij om hondentrimmer te worden?

Gratis webinar

Ontvang direct de opname van het webinar.

Schrijf je hier in:
Overweeg jij om hondentrimmer te worden?

Gratis webinar

Ontvang direct de opname van het webinar.

Schrijf je hier in:

Ga jij in 2024 een nieuwe carrière tegemoet als trimmer?

Heb jij een passie voor dieren en wil je bijdragen aan hun gezondheid en welzijn?
Wil je werk doen waar je voldoening en energie uit haalt?

Dan is het beroep van hondentrimmer wellicht iets voor jou!

In het gratis webinar 'Overweeg jij om hondentrimmer te worden?' webinar vertel ik je alles over:

Wat het betekent om trimmer te zijn.

Wat je als trimmer doet en wat bij dit beroep komt kijken.

Wat jij als trimmer voor hond en eigenaar gaat betekenen.

Na dit webinar weet jij of het beroep van trimmer iets voor jou is.
*een kleine waarschuwing vooraf, mensen zijn vaak zo enthousiast na dit webinar dat ze direct als trimmer willen beginnen.

Schrijf je hier in:

15 jaar geleden startte ik zelf als trimmer

Jessica whatsapp

Mijn naam is Jessica. Ruim 15 jaar geleden was ik een alleenstaande moeder. Ik zat in de Bijstand, had schulden en geen uitzicht op wat dan ook. Dankzij een kans van de Gemeente Hardenberg mocht ik de opleiding Hondentrimmen volgen en startte ik twee jaar later mijn eigen trimsalon. Ik was allesbehalve een natuurtalent en heb veel fouten gemaakt als trimmer en ondernemer.

Fast foward naar vandaag. Ik ben de eigenaar van trimsalon Doggy Style in Hardenberg. In 2018 deed ik mee aan het RTL 4 tv-programma 'Mijn Zaak is de Beste'. Ik heb bijna 1400 klanten en 5 collega's in dienst. Daarnaast ben ik eigenaar van De Trimacademie.

Het is mijn missie om mede-trimmers te helpen met mijn achtergrond en ervaring, zodat zij van hun trimsalon en leven een succes kunnen maken. En naast de opleidingen Honden- en Kattentrimmen doe ik dit door middel van blogs, vlogs, podcasts, webinars, masterclasses en vertel daarin meer over het vak, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, etc.