Ons team

ONZE DOCENTEN

vakopleiding hondentrimmen - trimacademie.nl

EIGENAAR / DOCENT

Jessica Frijling

Jessica Frijling heeft in 2011 de De Trimacademie opgericht: een trimopleiding opgezet om aspirant-trimmers en reeds gediplomeerde trimmers te helpen om van hun trimsalon een succes te maken.

Ellen Lammers | trimacademie.nl

DOCENT

Ellen Lammers

Sinds 1994 is Ellen Lammers gediplomeerd hondentrimster en na een carrière van 17 jaar bij ABN AMRO gooide Ellen het roer defintief om. Vanaf 2005 is ze eigenaar van Le Griffon Dogshop te Zutphen die ze in de eerste jaren combineerde met een webshop in luxe hondenaccessoires  onder de naam Dutch Dogs Design.

Carla Janssen | trimacademie.nl

DOCENT

Carla Janssen

In 2003 begon Carla Janssen op haar zeventiende, tijdens haar opleiding Dierverzorging, aan de opleiding voor het Hondentoileteerbedrijf bij het HKI, om zich meer te richten op de vachtverzorging. In 2006 ronde ze ook haar Paraveterinair Dierenartsassistent nog af. Sinds 2005 runt ze haar eigen salon Trimsalon Caja in het pittoreske Norg.

Elke Zabel - trimacademie.nl

DOCENT

Elke Zabel

Na succesvol een SPW opleiding te hebben afgerond besloot Elke dat daar toch haar passie niet lag. Meteen is ze gestart met MBO Dier en ondernemen bij het Helicon. Tijdens deze opleiding is ze ook gestart met de opleiding Hondentrimmen en een cursus ondernemerschap.

Jolyn Harps | trimacademie.nl

DOCENT

Jolyn Harps

Jolyn Harps is eigenaresse van Trimsalon Woeffers en docent van de Trimacademie, locatie Venray. Ze is 30 jaar en moeder van twee kinderen, twee Poedels en twee MaineCoons. 

Jolyn is als kind opgegroeid in de trimsalon van haar moeder, waar ze na schooltijd altijd te vinden was om te helpen. Haar droom was dan ook om zelf ook ooit trimster te worden.

MEET & GREET

Twijfel je nog of het vak Hondentrimmen ook wat voor jou is? Boek hieronder een ‘Meet & Greet’ en loop een dagje mee met onze docenten!

ONZE EXAMENCOMMISSIE

Carolien Tuijn | trimacademie.nl

EXAMENCOMMISSIE

Carolien Tuyn

In 1989 begon Carolien op haar zestiende met de opleiding voor het Vakbekwaamheisdiploma Hondentoiletteerbedrijf van de toenmalige Stichting Opleidingen Dierenbranche. Anderhalf jaar later slaagde ze en kon ze meteen fulltime blijven werken op haar stagebedrijf bij Betty Smit van Hondenkapsalon Droef.

Karen Wolder | trimacademie.nl

EXAMENCOMMISSIE

Karen Wolder

Karen Wolder is sinds 1998 eigenaar van Hondentrimsalon Nudos in Ossenisse waar ze samen met haar partner en twee zoons woont. Daarnaast is ze fokker van Amerikaanse Cocker Spaniëls onder de naam Amiwoods en bezit ze op dit moment zes Amerikaantjes die regelmatig geshowd worden.

Waarom kies je voor De Trimacademie?

Vul je gegevens in en ga meteen aan de slag!

De Trimacademie respecteert jouw privacy conform de General Data Protection Regulation. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
E-book Waarom kies je voor De Trimacademie?