Ons team

ONZE DOCENTEN

vakopleiding hondentrimmen - trimacademie.nl

EIGENAAR / DOCENT

Jessica Frijling

Jessica Frijling heeft in 2011 de De Trimacademie opgericht: een trimopleiding om aspirant-trimmers en reeds gediplomeerde trimmers te helpen om van hun trimsalon een succes te maken.

Trimacademie Sandra Hooyer

DOCENT

Sandra Hooyer

Sandra Hooyer is sinds 1999 de eigenaresse van Hondentrimsalon “Daisy”. Naast een leuke man en vijf kinderen, waarvan er nog twee thuis wonen, heeft ze  vijf Standaard Poedels en twee Engelse Cocker Spaniëls.

Af en toe fokt ze met een van beide rassen een nest en omdat ze haar salon op eigen terrein heeft, is dat goed te combineren.

Carla Janssen | trimacademie.nl

DOCENT

Carla Janssen

In 2003 begon Carla Janssen op haar zeventiende, tijdens haar opleiding Dierverzorging, aan de opleiding voor het Hondentoileteerbedrijf bij het HKI, om zich meer te richten op de vachtverzorging. In 2006 ronde ze ook haar Paraveterinair Dierenartsassistent nog af. Sinds 2005 runt ze haar eigen salon Trimsalon Caja in het pittoreske Norg.

Elke Zabel - trimacademie.nl

DOCENT

Elke Zabel

Na succesvol een SPW opleiding te hebben afgerond besloot Elke dat daar toch haar passie niet lag.

Meteen is ze gestart met MBO Dier en ondernemen bij het Helicon. Tijdens deze opleiding is ze ook gestart met de opleiding Hondentrimmen en een cursus ondernemerschap.

Nicole en Morrie

DOCENT

Nicole Arts

Na jarenlang in de automotive werkzaam te zijn geweest besloot Nicole Arts in 2018 het roer drastisch om te gooien omdat ze niet meer gelukkig werd van haar werk.

Ze startte met de trimopleiding aan de Trimacademie en vond een stageplek bij haar docente Jolyn Harps eigenaresse van Trimsalon Woeffers.

Fiona en

DOCENT

Fiona Bakker

Al van jongs af aan kwam Fiona met verschillende dieren thuis. Dat ze later dus wat met dieren ging doen was geen verrassing. In het ouderlijk huis waren ook altijd dieren aanwezig. Cavia's, honden, vissen, ratten, konijnen, vogels en een muis.

Trimacademie Kelly Koning

DOCENT

Kelly Koning

In 2009 is Kelly begonnen met het showen van honden op nationaal en internationaal gebied van meerdere rassen. Toen in 2011 bij toeval het eerste Leeuwhondje bij haar kwam wonen, werd zij helemaal verliefd op het ras. Inmiddels fokt ze kleinschalig met de Leeuwhondjes en loopt er altijd een tweede ras voor de leuk bij.

MEET & GREET

Twijfel je nog of het vak Hondentrimmen ook wat voor jou is? Boek hieronder een ‘Meet & Greet’ en loop een dagje mee met onze docenten!

ONZE EXAMENCOMMISSIE

Carolien Tuijn | trimacademie.nl

EXAMENCOMMISSIE

Carolien Tuyn

In 1989 begon Carolien op haar zestiende met de opleiding voor het Vakbekwaamheisdiploma Hondentoiletteerbedrijf van de toenmalige Stichting Opleidingen Dierenbranche. Anderhalf jaar later slaagde ze en kon ze meteen fulltime blijven werken op haar stagebedrijf bij Betty Smit van Hondenkapsalon Droef.

Karen Wolder | trimacademie.nl

EXAMENCOMMISSIE

Karen Wolder

Karen Wolder is sinds 1998 eigenaar van Hondentrimsalon Nudos in Ossenisse waar ze samen met haar partner en twee zoons woont. Daarnaast is ze fokker van Amerikaanse Cocker Spaniëls onder de naam Amiwoods en bezit ze op dit moment zes Amerikaantjes die regelmatig geshowd worden.

Rachelle Ebert

EXAMENCOMMISSIE

Rachelle Ebert

Sinds 2013 is Rachelle werkzaam in deze branche. Niet zonder slag of stoot heeft ze behaald waar ze vandaag staat. Met twee diploma’s hondentrimmer op zak en vele workshops, cursussen en bijscholing kan ze met trots zeggen dat ze een succesvolle onderneming draait met een groot gevarieerd klantenbestand.

Waarom kies je voor De Trimacademie?

Vul je gegevens in en ga meteen aan de slag!

De Trimacademie respecteert jouw privacy conform de General Data Protection Regulation. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
E-book Waarom kies je voor De Trimacademie?