Blog artikelen
Ik moet je iets vertellen…

Iets waar ik best heel trots op ben. Iets wat al een poosje op mijn bucketlist staat en wat ik nu bijna kan afvinken: het uitgeven van mijn eigen boek. Hier ben ik namelijk het laatste half jaar erg druk mee geweest. Vandaag ontving ik de geredigeerde versie terug van de uitgever en vanmiddag heeft…

20201008_210855_0000
Iets waar ik best heel trots op ben. Iets wat al een poosje op mijn bucketlist staat en wat ik nu bijna kan afvinken: het uitgeven van mijn eigen boek.
Hier ben ik namelijk het laatste half jaar erg druk mee geweest. Vandaag ontving ik de geredigeerde versie terug van de uitgever en vanmiddag heeft Nanette Schaar (what’s in a name) al een groot deel van de foto’s geschoten. Nu nog wat laatste losse eindjes en dan kunnen we in productie.
π˜‰π˜¦π˜― 𝘫𝘦 𝘯π˜ͺ𝘦𝘢𝘸𝘴𝘨π˜ͺ𝘦𝘳π˜ͺ𝘨 𝘨𝘦𝘸𝘰𝘳π˜₯𝘦𝘯?

WORDT 2024 JOUW JAAR?

De Trimacademie respecteert jouw privacy conform de General Data Protection Regulation.Β 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Cover-2023

onze TRIMOPLEIDING start 2x per jaar: april en oktober

Heb je vragen?

Wij hebben antwoorden.

Laat een reactie achter

Aan de slag als hondentrimmer?

In april starten we weer met de vakopleiding hondentrimmen. Bekijk welke data en locaties het beste geschikt zijn voor jou.

*** NIEUW ***

Met onze online leeromgeving is de opleiding eventueel ook grotendeels online te volgen.