logo Trimacademie_02
Blog artikelen

Ik wil een eigen trimsalon – deel 5

Eindelijk is het dan zover: Je hebt je diploma gehaald, je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, je trimsalon is ingericht, je website in de lucht, tijd om de deuren te openen en de eerste klanten te ontvangen.
Lees verder...

Nooit was ik zo ver gekomen zonder een goede opleiding en juiste begeleiding

In 2016 verloor ik mijn baan door een fusie. Een uitstekend moment om mijn droom “werken met dieren” waar te gaan maken. Na verschillende dingen te hebben bekeken en geprobeerd, sprak het trimmen mij het meeste aan. Maar om echt een beeld te krijgen van het vak, heb ik eerst bij twee verschillende salons een dagje…
Lees verder...

Ik wil een eigen trimsalon – deel 4

Voordat je een huurovereenkomst tekent, trimmateriaal besteld of andere financiële verplichtingen aangaat, moet je deze vraag eerlijk beantwoorden: Hoe kom ik aan de financiële middelen? Dit omvat alles vanaf het moment van de opening tot de eerste zes maanden dat je open bent.
Lees verder...

“Dankzij De Trimacademie kan ik mijn droomberoep uitoefenen”

Melany Stam won in 2017 de eerste Trimacademie Beurs. Hieronder beschrijft ze hoe het allemaal begon, waar ze nu staat en alles wat daartussen is gebeurd. Het begon allemaal eind 2016. Ik zag bij Karen Wolder (die ik kende via de Amerikaanse Cocker Facebookpagina) een gedeeld bericht van de Trimacademie dat ze een beurs voor…
Lees verder...

Ik wil een eigen trimsalon – deel 3

Eén van de eerste beslissingen die je maakt, nadat je hebt besloten om voor jezelf te beginnen als trimmer (en tevens één van de belangrijkste bij het bepalen van je succes) is de locatie van je trimsalon.
Lees verder...

Ik wil een eigen trimsalon – deel 2

In mijn vorige blog en deel 1 van 'Ik wil een eigen trimsalon' schreef ik al over dat ondernemen initiatief nemen is en het najagen van marktkansen. In dit deel ga ik het hebben over je inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de rechtsvorm die je gaat gebruiken voor jouw trimsalon.
Lees verder...

maak van 2019 jouw jaar!

Download het werkboek en ga meteen aan de slag. 

De Trimacademie respecteert jouw privacy conform de General Data Protection Regulation. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
opt-in mockup trimacademie2