Wil jij een beurs winnen voor module 1 van de opleiding Hondentrimmen?
Play Video

De Trimacademie is een professioneel en vernieuwend instituut voor opleidingen Hondentrimmen, Kattentrimmen, workshops en specialisatiecursussen. De Trimacademie is opgericht in 2011 vanuit onze liefde voor dieren en het vak. Wij geloven dat kwaliteit voor kwantiteit komt en daarom werken wij met kleine groepen, zodat wij onze leerlingen voldoende en persoonlijke aandacht kunnen geven.

Wij leren je niet alleen de theoretische en praktische kennis van het vak, maar coachen je ook gedurende je opleiding EN daarna, zodat wij je helpen van je trimsalon een succes te maken!

"Ik gun iedereen die oprecht van dieren houdt en ondernemer wil worden een eerlijke kans om deel te kunnen nemen aan onze opleidingen, door een wedstrijd uit te schrijven voor De Trimacademie Beurs. Dit is een opleiding ter waarde van €599,-"

De Trimacademie staat synoniem voor:

De hoogste standaard van kwaliteit

Opleiden tot succesvol ondernemer

Focus op welzijn en welbevinden van het huisdier

Deze beurs bevat:

Module 1 van de opleiding Hondentrimmen, inclusief theorie- en praktijktoets

Toegang tot online diensten van De Trimacademie

Hoe te winnen?

Stuur ons een video vertel ons in vijf minuten of minder waarom JIJ denkt dat wij deze beurs jou moeten gunnen. Vergeet niet aan te geven op welke locatie je wil starten.

Vertel ons waarom jij hondentrimmer wil worden, het type hondentrimmer dat jij wil zijn en hoe jij de Trimacademie zal helpen vertegenwoordigen en na het behalen van je diploma een rolmodel voor het vak en de leerlingen van De Trimacademie zal zijn

De inzendingen worden beoordeeld door een panel van mensen die een band hebben met de Trimacademie , waaronder oprichter Jessica Frijling, docenten en reeds aan De Trimacademie afgestudeerde leerlingen.

Kwalificaties

Je bent 18 jaar of ouder
Geen ervaring of vooropleiding vereist, maar liefde voor dieren is een ‘must’

Je ontvangt een Bijstand of WW-uitkering

Je moet bereid zijn om één keer per maand te reizen naar een van de leslocaties in Nederland en daarnaast minimaal 1-2 keer per week stage te lopen
Gereedschappen en materialen, evenals huisvesting en andere benodigdheden om een trimsalon te starten zijn voor de verantwoordelijkheid van de winnaar.

Vervolgstappen

Stuur via WeTransfer een video van vijf minuten of minder en vertel waarom wij voor jou moeten kiezen!

Uit alle inzendingen worden er drie personen geselecteerd die doorgaan naar de tweede ronde. Deze personen wordt vervolgens gevraagd zich door middel van een video op Facebook (en eventueel andere social media) te presenteren.

Uit alle inzendingen worden er drie personen geselecteerd die doorgaan naar de tweede ronde. De video's van deze personen worden vervolgens  op Facebook (en eventueel andere social media) gepresenteerd.

Degene met de meeste 'likes' en beste presentatie op social media verdient de meeste punten.

Tevens worden zij gevraagd op gesprek te komen bij het selectiepanel van De Trimacademie.

Zowel de social media presentatie als het selectiegesprek tellen voor 50%.

* De wedstrijd sluit op 1 februari 2024. De winnaars worden bekend gemaakt op de website en via Social Media. De uitslag is bindend en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.

** De beurs wordt alleen toegekend bij een minimum van drie inzendingen