Banner Bedankt
Met deze stap wordt 2023 geweldig!

Wat geweldig dat je je hebt aangemeld voor de Challenge 'Maak van 2023 jouw jaar'! Met deze stap kan het niet anders dan dat je je dromen en doelen gaat bereiken. Ik ben super benieuwd naar jouw reis en kijk ernaar uit om met jou te werken!

Er is nog een manier om een extra stap te zetten naar een succesvol 2023. Een manier waarop jij nog grotere stappen zet. Door je te omgeven met andere ondernemers uit dezelfde branche, kun je de uitdagingen in jouw bedrijf sneller oplossen.

Kun jij je voorstellen wat dat voor de groei van jouw bedrijf zou betekenen? Hoeveel sneller je dan zou kunnen groeien? Maak je je er eens een voorstelling bij.

Mentor en Mastermind
Mentor & Mastermind

Februari 2023

Ontvang een maand groepscoaching in een besloten community, met iedere week een zoomcall van maximaal 1,5 uur. Je kunt deze zoomcalls zelf voorbereiden door je vragen in te sturen. Op deze manier kun jij de uitdagingen in je bedrijf met mij en andere leden van de groep bespreken.

Hierin komt duidelijk de kracht van de groep naar voren. Iedereen heeft eigen ervaringen en daardoor andere kennis over bepaalde onderwerpen. Door met gelijkgestemde ondernemers na te denken over jouw uitdagingen, krijg je diverse inzichten en kun je eenvoudig de oplossing vinden die het beste bij jou en jouw trimsalon past.

De groep bestaat uit maximaal 10 ondernemers, zodat voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is.

Je doet al mee voor slechts € 111.
*wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt