Agenda

Aankomende workshops & trainingen

Bekijk hier de agenda van de Trimacademie. Je kunt je hier inschrijven voor workshops, masterclasses, demonstratie of het examen. Hieronder vind je ook de voorwaarden van deelname aan de examens.

Inschrijven

Praktijk-examen

Inschrijven

Theorie-examen

Oktober 2024

Feest stagebedrijven

FEEST VOOR STAGEBEDRIJVEN

5 oktober 2024 - 20.00 tot 01.00 uur

Ben jij stagebedrijf/stagebegeleider voor de Trimacademie?
Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Want op 5 oktober 2024 geven we een geweldig feest voor al onze stagebedrijven. En het mooiste van alles? Het kost je helemaal niks!

Waarom? Omdat we ontzettend dankbaar zijn voor de voortdurende steun en samenwerking met onze stagebedrijven. En dit is onze manier om onze dankbaarheid te tonen voor de waardevolle ervaringen die onze studenten bij onze stagebedrijven opdoen en voor de ondersteuning die ze bieden aan hun professionele ontwikkeling.

Wil je meer weten en/of inschrijven? Klik dan op onderstaande link!

Voorwaarden van deelname aan examens:

Na je aanmelding ontvang je een factuur. Je krijgt 7 dagen de gelegenheid om de betaling aan ons in orde te maken.

Na het verstrijken van de eerste betalingstermijn zal er een herinnering worden verstuurd.

Bij uitblijven van betaling zal er een aanmaning worden verstuurd en zal er €10,00 aan administratiekosten in rekening worden gebracht.

Niet verschijnen op de workshop ontslaat je niet van je betalingsverplichting.

Honden dienen klit- en vlovrij te zien om aan deze workshop te kunnen deelnemen. Indien zij hier niet aan voldoen, kunnen zij geweigerd worden;

Bij annulering langer dan 48 uur voor het afgesproken tijdstip, kan je zonder verdere kosten een nieuwe datum plannen of is gedeeltelijke restitutie van het cursusgeld mogelijk. Restitutie wordt alleen verleend na in mindering brengen van administratie- en reserveringskosten á €20,-;

Bij annulering tussen 24 en 48 uur voor het tijdstip van de afspraak is 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip of absentie is 100% van het cursusgeld verschuldigd. Uiteraard valt overmacht hier niet onder.

Waarom kies je voor De Trimacademie?

Vul je gegevens in en ga meteen aan de slag!

De Trimacademie respecteert jouw privacy conform de General Data Protection Regulation. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
E-book Waarom kies je voor De Trimacademie?