Workshop: Work smarter, not harder

Gebruikerswaardering:  / 2
ZwakZeer goed 

CaroNaar aanleiding van de polsoperatie van Carolien Tuijn bedachten Carolien Tuijn en Jessica Frijling de lezing 'Work smarter, not harder'. Carolien heeft in de loop naar haar operatie allemaal zoekwerk gedaan naar hoe ze haar lichaam minder kan belasten, maar toch meer kan werken en een hogere omzet kan blijven behalen.

 

Natuurlijk komt het gebruik van de Clippervac en de Jappyland aan bod, maar ook ergonomie, hygiëne, planning, omgang met honden, materiaal en materiaal gebruik en nog veel meer hoe je het langer en zonder klachten volhoudt in dit beroep en natuurlijk hoe je makkelijker meer verdiend met minder inspanning.

 

De lezing vinsdt plaat op  maart 2018 zal plaatsvinden onder leiding van Jessica Frijling

Datum:  maart 2018

Tijd: 10.00 - 16.00 uur.

Kosten: €50,00.

Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorwaarden van deelname:

 

  • Na je aanmelding ontvang je een factuur. Je krijgt 7 dagen de gelegenheid om de betaling aan ons in orde te maken. 
  • Na het verstrijken van de eerste betalingstermijn zal er een herinnering worden verstuurd.
  • Bij uitblijven van betaling zal er een aanmaning worden verstuurd en zal er €10,00 aan administratiekosten in rekening worden gebracht. 
  • Niet verschijnen op de workshop ontslaat je niet van je betalingsverplichting.
  • Honden dienen klit- en vlovrij te zien om aan deze workshop te kunnen deelnemen. Indien zij hier niet aan voldoen, kunnen zij geweigerd worden;
  • Bij annulering langer dan 48 uur voor het afgesproken tijdstip, kan je zonder verdere kosten een nieuwe datum plannen of is gedeeltelijke restitutie van het cursusgeld mogelijk. Restitutie wordt alleen verleend na in mindering brengen van administratie- en reserveringskosten á €20,-; 
  • Bij annulering tussen 24 en 48 uur voor het tijdstip van de afspraak is 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip of absentie is 100% van het cursusgeld verschuldigd. Uiteraard valt overmacht hier niet onder.

 

Work Smarter, Not Harder - 3.0 out of 5 based on 2 votes