Doodles

Gebruikerswaardering:  / 2
ZwakZeer goed 

 MG 7698 427x640Op datum 2018 volgt nog geeft Carla Janssen en de workshop Doodles. Deze workshop vindt van 10.00 - 16.00 uur plaats in Norg. De Doodles hebben de laatste jaren een prominente plaats in onze trimsalons ingenomen en hun populariteit is niet over zijn piek, mede dankzij de Labradoodle van Boer Zoekt Vrouw presentatrice Yvon Jaspers. 

 

Tijdens deze workshop gaan we in op de verschillende vachtsoorten, diverse soorten Doodles, de Automatic Grooming borstel, het gebruik van opzetkammen en nog veel meer. 

 

Kosten

€85,00 (hands on), €45,00 (kijken) inclusief lunch

Schrijf je je in voor hands on, dan mag je voor €15,00 een kijker meenemen

 

Locatie

Asserstraat 10 te Norg

 

Info en opgave

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorwaarden van deelname:

 

  • Na je aanmelding ontvang je een factuur. Je krijgt 7 dagen de gelegenheid om de betaling aan ons in orde te maken. 
  • Na het verstrijken van de eerste betalingstermijn zal er een herinnering worden verstuurd.
  • Bij uitblijven van betaling zal er een aanmaning worden verstuurd en zal er €10,00 aan administratiekosten in rekening worden gebracht. 
  • Niet verschijnen op de workshop ontslaat je niet van je betalingsverplichting.
  • Honden dienen klit- en vlovrij te zien om aan deze workshop te kunnen deelnemen. Indien zij hier niet aan voldoen, kunnen zij geweigerd worden;
  • Bij annulering langer dan 48 uur voor het afgesproken tijdstip, kan je zonder verdere kosten een nieuwe datum plannen of is gedeeltelijke restitutie van het cursusgeld mogelijk. Restitutie wordt alleen verleend na in mindering brengen van administratie- en reserveringskosten á €20,-; 
  • Bij annulering tussen 24 en 48 uur voor het tijdstip van de afspraak is 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip of absentie is 100% van het cursusgeld verschuldigd. Uiteraard valt overmacht hier niet onder.

 

Doodles - 3.0 out of 5 based on 2 votes