Wil jij een beurs winnen voor een opleiding Honden trimmen?

Gebruikerswaardering:  / 13
ZwakZeer goed 

 

gravatar 100x100
De Trimacademie is een professioneel en vernieuwend instituut voor opleidingen Hondentrimmen, Kattentrimmen, workshops en specialisatiecursussen. De Trimacademie is opgericht in 2011 vanuit onze liefde voor dieren en het vak. Wij geloven dat kwaliteit voor kwantiteit komt en daarom werken wij met kleine groepen, zodat wij onze leerlingen voldoende en persoonlijke aandacht kunnen geven.
 
Wij leren je niet alleen de theoretische en praktische kennis van het vak, maar coachen je ook gedurende je opleiding EN daarna, zodat wij je helpen van je trimsalon een succes te maken!
 
De Trimacademie staat synoniem voor:
• Professionaliteit
• Liefde voor dieren
• Betrokkenheid
 
Wij gunnen iedereen die oprecht van dieren houdt en ondernemer wil worden een eerlijke kans om deel te kunnen nemen aan onze opleidingen door een wedstrijd uit te schrijven voor De Trimacademie Beurs. Dit is een opleiding ter waarde van €1650,-
 
 
Deze beurs bevat:
• Opleiding Hondentrimmen, inclusief theorie- en praktijkexamen
• Toegang tot online diensten van De Trimacademie
 
HOE TE WINNEN :
o Stuur ons een brief of e-mail en vertel ons in 500 woorden of minder waarom JIJ denkt dat wij deze beurs jou moeten gunnen. Vergeet niet aan te geven op welke locatie je wil starten.
o Vertel ons waarom jij hondentrimmer wil worden, het type hondentrimmer dat jij wil zijn en hoe jij de Trimacademie zal helpen vertegenwoordigen en na het behalen van je diploma een rolmodel voor het vak en de leerlingen van De Trimacademie zal zijn
o De inzendingen worden beoordeeld door een panel van mensen die een band hebben met de Trimacademie , waaronder oprichter Jessica Frijling, docenten en reeds aan De Trimacademie afgestudeerde leerlingen.
 
KWALIFICATIES :
 Je bent 18 jaar of ouder
 Geen ervaring of vooropleiding vereist, maar liefde voor dieren is een ‘must’
 Je moet bereid zijn om één keer per maand te reizen naar een van de leslocaties in Nederland en daarnaast minimaal 1-2 keer per week stage te lopen
 Gereedschappen en materialen, evenals huisvesting en andere benodigdheden om een trimsalon te starten zijn voor de verantwoordelijkheid van de winnaar.
 
VERVOLG STAPPEN :
  • Stuur een brief naar De Trimacademie of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Vertel in 500 woorden of minder vertellen waarom jij beter dan de rest bent!
  • Uit alle inzendingen worden er drie personen geselecteerd die doorgaan naar de tweede ronde. Deze personen wordt vervolgens gevraagd zich door middel van een video op Facebook (en eventueel andere social media) te presenteren.
  • Degene met de meeste 'likes' en beste presentatie op social media verdient de meeste punten.
  • Tevens worden zij gevraagd op gesprek te komen bij het selectiepanel van De Trimacademie.
  • Zowel de social media presentatie als het selectiegesprek tellen voor 50%.
 
 
* De wedstrijd sluit op 31 maart 2018. De winnaars worden bekend gemaakt op de website en via Social Media. De uitslag is bindend en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.

Wil jij een beurs winnen voor een opleiding Honden trimmen? - 4.7 out of 5 based on 13 votes