Karen Wolder

Gebruikerswaardering:  / 9
ZwakZeer goed 

amiwoods twinkle star en karenKaren Wolder is sinds 1998 eigenaar van Hondentrimsalon Nudos in Ossenisse waar ze samen met haar partner en twee zoons woont. Daarnaast is ze fokker van Amerikaanse Cocker Spaniëls onder de naam Amiwoods en bezit ze op dit moment zes Amerikaantjes die regelmatig geshowd worden.

 

Logischerwijs ligt haar specialisme ligt bij de spaniëls, setters en retrievers. Honden met dit vachttype liggen haar het best. Haar kennis en vaardigheden heeft ze van vele trimspecialisten en handlers in binnen en buitenland mogen leren. Daarnaast is ze al heel wat jaren actief op wedstrijden en mocht daar leuke resultaten behalen, waaronder diverse eerste, tweede en derde prijzen, 3x Best in Show Groomer en 3x Benelux kampioen in de klasse Spaniëls. In 2007 zelfs Beste Nederlandse Trimmer. Na een onderbreking van vijf jaar staat ze sinds kort weer in de wedstrijdring.

 

Karen draagt haar kennis graag over aan nieuwe trimmers die net als zij van trimmen niet alleen hun dagelijkse werk willen maken, maar ook vooral met passie het vak willen uitoefenen.

Karen Wolder - 3.1 out of 5 based on 9 votes